De bezige bij

Deze bezige bij die bekend staat (enfin, een klein beetje toch!), als Marijcke Cauwe, seniorendame, en soms ook onder het pseudoniem "Mevrouw Blavatski" schrijft, heeft de stap gezet haar tweede pennenvrucht te publiceren. Mijn eerste boek is het liefdesverhaal tussen een vrouw en een veel oudere man. Hij zou haar vader kunnen zijn. Misschien is dat ook wel zo. Het is aan de lezer om zelf zijn conclusie te trekken. "De oude man" verscheen in 2007 bij Boekscout.nl onder ISBN:978-90-8834-099/4. De roman is te zien en te bestellen in de webwinkel van Boekscout.nl.

Mijn nog te publiceren boek is een kinderboek of jeugdboek geworden. De titel is "Mare", een meisje dat in twee werelden tegelijk leeft. Ik geef hieronder de beoordeling van het manuscript.

Een beetje magische en mysterieuze insteek vormt de kern van jouw boek. Met kleine stapjes bewandel je met Mare haar ontdekkingstocht en realisatie van haar leven in twee werelden. De melancholiek en bevreemding die dit met zich meebrengt, komt ontzettend goed naar voren in jouw schrijfstijl. Mare vertelt als het ware een op een wat ze voelt en wat ze beleeft waardoor het verhaal niet alleen makkelijk leest, maar ook begrijpelijk is. Je hebt je verdiept in de belevingswereld van kinderen en hebt daaromheen twee verschillende werelden gebouwd. Het een beetje wijsneuzerige typetje dat Mare hierdoor is geworden komt goed uit de verf. Door de twee werelden scherp tegen elkaar af te laten steken zorg je voor een sterke en interessante kennismaking in de verschillen tussen vroeger en nu. Mare is een inspiratie in haar eigenzinnigheid en scherpe blik. Een interessant kinderboek, dat anders is dan anderen; net zoals dat Mare anders is dan anderen.


Twitter Facebook LinkedIn VolgenKlein en fijn

Lege brievenbus

de sabeldans tussen auteur en uitgever

Schrijfsport

Coverperikelen